Ansiktsbehandling med Natura Bissé | Studio Aroma | Göteborg

Studio Aroma har blivit selektivt utvald att som första salong i Göteborg att lansera det högteknologiska och resultatinriktade Hudvård-märket Natura Bissé och utföra skräddarsydda behandlingar för att ge bästa resultat. Vill du se resultat på din hud så är Natura Bissé det självklara valet för Dig med. Vi på Studio Aroma är auktoriserade hudterapeuter med mästarbrev redo att hjälpa dig få de resultat som du förtjänar.

Priser Natura Bissé

Klicka på + för mer information om varje behandling

Natura Bissé


Natura Bissé anses vara ett av världens mest prestigefyllda och innovativa hudvårdsmärken.
Med exklusiva ingredienser tagna från naturen, höga koncentrationer av aktiva ingredienser och banbrytande patent i botten, utmärker sig Natura Bissé och gör det möjligt att skräddarsy resultatinriktad hudvård av högsta klass till alla hudtyper med snabba och synliga resultat.

Detta hudvårdsmärke från Barcelona är ett av världens mest prestigefyllda och har vunnit tunga priser i bl.a. kemi, skönhet och bästa produkt world wide. Detta är vad celebriteter använder över hela världen. Det är inte undra på att signaturbehandlingen “Red Carpet Ready” från Natura Bissé gjort entré på Oscarsgalan som den självklara behandlingen innan röda mattan.

”Natura” står för kärna, natur, kropp och fräschet och ”Bissé” står för förförelse, stil, elegans och lyx. Natura Bissés första cremer kom till världen den 7e Juni 1979 och företaget har sedan dess fortsatt ta fram revolutionerande produkter på marknaden. Bakom denna framgångssaga står Riccardo Fisas Mulleras som upptäckte de effekter som hydrolyserat elastin och kollagenprotein har på huden. Riccardo gick bort 2012 men familjeföretaget drivs fortsatt framåt i samma fina anda.