Ultraljud | Studio Aroma | Göteborg

Ansiktsbehandling med Ultraljud

Framgånsrik anti ageing-behandling för bland annat rynkreducering, huduppstramning och kroppsformning.

Ionto Comeds Sono Effect är en ultraljudsapparatur för kosmetiskt bruk som ger fantastiska resultat. Behandling med Ionto Sono ger en synlig uppstramning av huden, minskning av rynkor och en allmän hudföryngring. Behandlingen förbättrar även läkningen av nytillkomna ärr samt lugnar inflammatoriska tillstånd vid akne och rosacea. Den ger även en porminskning. 

En behandling med Ionto Sono ger synliga resultat på bara 20 minuter. Vi arbetar i aktiva 40 min i alla våra behandlingar. För bästa resultat rekommenderar vi en rabatterad kur 1ggr/v på 6ggr för 7200kr.

Rekommenderas som kur en gång i veckan under 6 veckor. Vid köp av kurkort ges 15% rabatt. Som kur ger denna behandling mycket långvariga resultat.

Denna djupverkande ultraljudsbehandling gör underverk på en åldrande hud med rynkor, påsar under ögonen och förlorad spänst. Ultraljud som arbetar mellan 1MHZ och 10MHZ stimulerar hudens aktivitet på cellnivå. Vi förser huden med välbehövliga antioxidanter och näringsämnen som slussas ner i huden. Denna behandling hjälper huden att syresätta sig, ta upp näring samt ger fantastisk lyster. Din hud kommer se markant slätare och jämnare ut med ett synligt lyft. Dessutom minskar behandlingen svullnad kring ögon osv då den arbetar på lymfan med lymfdränage.

Detta ingår:
Rengöring och peeling. Förprogrammerat ultraljudsprogram för rynkor, åtstramning och lyft. behandlar ansikte, hals och dekolletage. Serum och hudcreme väljs efter hudtillstånd.

Denna behandling görs med fördel i kur om 6 gånger, en gång per vecka. Vid köp av kurkort ges 15%rabatt. Denna högteknologiska behandling är djuprengörande och lugnande för alla typer av Akne, Rosacea samt känslig hy. Det går även att behandla känsliga hudtillstånd så som Perioral dermatit. Passar mycket bra på aktiv akne i kombination med bra hudvårdsrutin hemma. Behandlingen är även dränerande som lymfdränage och hjälper till att rena och läka huden. Svullnad och inflammation minskar. Hudens kvalitet byggs således upp på djupet. 

Efter rengöring och enzympeeling arbetar vi med ett program med ultraljud som verkar renande, lugnande och avsvällande.
Avslutar gör vi med serum och hudcreme efter hudtyp.

Detta är den ultimata manliga hudvården. Behandlingen är porsammandragande och utslätande, regenererande och återfuktande. Det är viktigt att du är nyrakad när du kommer på denna behandling. Ju noggrannare rakning desto bättre.

Vi börjar med en rengöring och en klassisk peeling varefter vi lägger en enzympeeling under ånga. Efter detta arbetar vi med Ultrasonic som löser upp talg och döda hudceller. Portömningen blir därefter näst intill smärtfri. Som avslutning lägger vi en vårdande mask. Vi anpassar behandlingen efter din hudtyp och hudtillstånd.