Färganalys | Stilanalys

På Studio Aroma erbjuder vi både färganalys och stilanalys.

På Studio Aroma kan du ta hjälp av flera välutbildade färg- och stilkonsulter samt makeupartister med utbildningar från Git Varé Make up Academy, Colour me beutiful samt Mariart School of Makeup and Hair. Samtliga är dessutom auktoriserade hudterapeuter med stor kunskap om hudvård.

Till vem riktar sig en färganalys?

Om du känner sig osäker på vilka färger som är dina bästa och om du vill hitta kombinationer av färger som ger dig en personlig och tidlös stil, då ska du boka en färganalys. Det spelar ingen roll vem du är.

Vad får man reda på i en färganalys?

Vi utgår från dina naturliga färger och bedömer om du har varma eller kalla undertoner och om du är klar eller dämpad. Vi tar fram underlag för vilken av de fyra årstiderna du tillhör och sedan vilka färger inom årstiden som är dina personliga färger. Hela färganalysen går ut på att hitta dina basfärger och accentfärger samt hur du på bästa sätt kan kombinera dessa för en tidlös garderob.

Hur ska jag komma ihåg vilka färger som passar mig?

Efter färganalysen kommer du få ett personligt häfte med alla dina bästa färger. Dessa kan du ta med dig som stöd när du handlar så du undviker felköp.

Vad är en stilanalys?

Vid en stilanalys bedömer vi dina ansiktsdrag samt tar dina kroppsmått och får på så vis fram vilken ansiktsform samt kroppstyp du tillhör. Du får även genomgå några tester för att ta reda på vilka två personliga stilar du har. Med rätt mått och en personlig stil blir du mindre trendkänslig och kan investera i kläder som framhäver dig på ett bra sätt.

Glöm inte att ta med fem plagg du inte trivs i och 5 plagg som du trivs i. Vi guidar dig i varför du känner som du gör för olika stilar.

Du får reda på vilka två stilar du passar bäst i. Är det delikat, klassisk, dramatisk, romantisk, sportig chic eller kanske en naturlig stil som du trivs i?

Har du svårt att välja stil och saknar den röda tråden i garderoben? Vilket snitt på kavajen passar dig bäst? Klär du i djupt V-ringat, båtringat eller rundringat? Passar du i polotröja? Vad framhäver din figur bäst, löst eller åtsittande, kort eller långt?  Älskar du dramatiska mönster, volanger eller enfärgat? Hur ser din vardag ut, formell eller ledig? Det är många faktorer som påverkar den personliga stilen.

När vi har analyserat din ansiktsform, kroppsform och funnit din personliga stil så får du en stilbok som fokuserar på dig och dina förutsättningar.

Kombinera färganalys och stilanalys

De allra flesta av våra kunder vill boka en kombinerad färganalys och stilanalys. Detta är ultimat för att få en helhet på färg och stil. Har du tidigare gjort en färganalys och känner dig trygg med vilka dina personliga färger är så kan du boka enbart en stilanalys. Om du är nöjd med din personliga stil men vill ha guidning i vilka färger som passar dig så kan du boka enbart en färganalys. Vi erbjuder olika alternativ för att tillgodose våra kunders behov på bästa sätt.

En kombinerad färganalys och stilanalys ger dig förutsättningar för en smart och tidlös garderob där den röda tråden finns med hela vägen. Trender är härligt och spännande och med den personliga
Vilka färger passar dig? Är du en vår, sommar , höst eller vinter? Vilka färger gör dig rättvis?

Med rätt nyanser på kläder och makeup kan du faktiskt se många år yngre ut. Ögonen förstärks och huden får en frisk och mer ungdomlig framtoning. Som bonus slipper du de dyrköpta felköpen. Så nog är det värt att lägga ner lite möda på att fundera ut vilka dessa nyanser är. En professionell färganalys är verkligen jättebra och något man har nytta av i många olika sammanhang. Vid köp av dyra basplagg, makeup och glasögon finns stora pengar att tjäna in på att det blir rätt. Och vardagen blir så mycket enklare med en färgkoordinerad garderob. Inte minst på morgonen när man snabbt vill hitta kläder som passar ihop.

Färganalys Göteborg
Färganalys GöteborgStil Göteborg