Fötter – Pedikyr | Studio Aroma | Göteborg


Hur fötterna mår påverkar resten av kroppen. Hälsprickor och förhårdnader, vårtor och liktornar kan ställa till bekymmer men är också lättbehandlade när man vet hur man enklast går tillväga. Fotvård förebygger snedbelastning av rygg och smärtor i andra kroppsdelar.

Det finns många nervpunkter i fötterna och inom zonterapin finns kartor över fotens olika delar och hur nervbanornas väg påverkar andra delar av kroppen. Genom att hålla sina fötter friska skapar vi välmående i hela kroppen men inte minst utgör utseendet på fötterna att vi trivs lite bättre med oss själva. Fina fötter är inte at underskatta.

Det finns flera olika behandlingar hos oss för att du skall kunna välja det som passar bäst för dig.
I behandlingen ingår; fotbad, rengöring av naglar, borttagning av förhårdnader, filning och massage samt shellac.

Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till två veckor utan att flagna. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).

Denna behandling tar hand om problematiska fötter men kan också erbjudas som en regelbunden, underhållande behandling för fothälsa.
I behandlingen ingår aromatiskt fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning av naglar, rengöring av naglar och nagelband samt peeling med salt, olja och eteriska oljor. Avslutar gör vi med en skön lotion. Vi lackar även dina tånaglar om du önskar.

Vi kan behandla förhårdnader, liktornar, nageltrång och fotvårtor. Det är inte alltid man kan få bort dessa problem med en gång utan ibland krävs det fler behandlingar för få bort T.ex. vårtor. Det kan även krävas hemmabehandling.

Detta är behandlingen för dig som vill göra en snabb uppfräschning av fötterna och få lackade naglar som håller utan att flagna med extraordinär glans.
Vi gör en rengöring av fötterna, iordningställer naglar och nagelband samt filar dina fötter.
Här efter gör vi nu Shellacbehandlingen som får dina tår att skina.
När Shellac är klart masserar vi försiktigt in en skön aromatisk olja.

Detta är en behandling för friska fötter. Vi behandlar inte fotvårtor eller andra problem, då ska du istället boka en medicinsk fotvård.

Detta är behandlingen för dig som vill göra en snabb uppfräschning av fötterna. I behandlingen ingår rengöring av fötterna, iordningställande av naglar och nagelband, filning av fötterna samt peeling av fötterna samt insmörjning med en skön lotion. Vi lackar även dina tånaglar om du önskar.

Detta är en behandling för friska fötter. Vi behandlar inte fotvårtor eller andra problem, då ska du istället boka en medicinsk fotvård.
Denna underbara behandling tar verkligen hand om dina fötter. I behandlingen ingår aromatiskt fotbad, iordningställande av naglar och nagelband samt förhårdnader, filning och peeling av fötterna, paraffininpackning och fotmassage. Vi lackar även dina tånaglar om du önskar. Unna dina fötter den ultimata behandlingen.

Detta är en behandling för friska fötter. Vi behandlar inte fotvårtor eller andra problem, då ska du istället boka en medicinsk fotvård.