Alkaline Wash | Studio Aroma | Göteborg


Alkaline utvecklades redan på 80-talet av vetenskapsmannen och biokemisten Danné Montague-King som en del av hans professionella serie DMK.

Vellushår (de fina fjun som finns i ansiktet och på kroppen) kan vara svårt att få bort med andra tekniker som IPL/laser och epilering.

Vaxning, trådning och plockning rekommenderas inte i ansiktet på vellushår, eftersom det finns risk att dessa behandlingar stimulerar vellushåren att bli terminala (grova hår).

Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimuleras. Samtidigt avlägsnas torra döda hudceller på det behandlade området.

Vid behandling med Alkaline wash löses allt dött protein upp, alltså både hår, hud och delar av follikeln. Eftersom även delar av hårsäcken löses upp så har behandlingen även en hämmande effekt på hårväxten. Återväxten saktas ner i de flesta fall och i vissa fall blir resultatet slutligen permanent. Detta är dock inget som kan garanteras.

Även kroppen såsom manlig rygg, bikinilinje och ben kan behandlas. Verkningstiden blir då mycket längre, vilket går bra på kroppen där huden är tjockare. Här måste konsultation göras för att se om behandling är möjlig.

I behandlingen ingår även rengöring, neutraliserande gel, återställande serum, antiirritationscréme och solskydd.

För att avlägsna terminalhår (grova hår) i ansiktet rekommenderas epilering med blendmetoden eller IPL/Laser Detta erbjuder vi också.

Överläpp eller haka – 450kr
Haka och käklinje – 650kr
Kinder – 650kr
Ansikte – 900kr
För att avlägsna terminalhår (grova hår) i ansiktet rekommenderas epilering med blendmetoden eller IPL/Laser Detta erbjuder vi också.