Ansiktsbehandling med Natura Bissé | Studio Aroma | Göteborg

Studio Aroma har blivit selektivt utvald att som första salong i Göteborg lansera högteknologiska och resultatinriktade Natura Bissé. Detta hudvårdsmärke från Barcelona är ett av världens mest prestigefyllda och har vunnit tunga priser i bl.a. kemi, skönhet och bästa produkt world wide. Detta är vad celebriteter använder över hela världen. Det är inte undra på att signaturbehandlingen “Red Carpet Ready” från Natura Bissé gjort entré på Oscarsgalan som den självklara behandlingen innan röda mattan. Vill du se resultat på din hud så är Natura Bissé det självklara valet för Dig med.

Vi är auktoriserade hudterapeuter med mästarbrev redo att hjälpa dig få de resultat som du förtjänar.

Priser Natura Bissé

Klicka på + för mer information om varje behandling

Denna behandling förbättrar, förnyar och exfolierar. En express-behandling för go and glow! Genom att använda 5 st AHA-syror kommer behandlingen tredubbla den exfolierande effekten och ge huden fantastiska resultat. Huse kommer kännas fantastiskt mjuk med otrolig lyster på endast 30 min.

Ingår: Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning och detox, rengöring, hudanalys, Glyco-3-peel (trestegs peeling med 5 st AHA syror), skalpmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej portömning

Denna behandling passar för dig som vill ha en djuprengörande AHA-behandling med omedelbar lyster. Görs med fördel i kur om 5 behandlingar i taget varannan vecka, som alternativ till starkare kemiska peelingar.

Bra behandling för att dämpa och läka inflammerad akne.

*renande
*lystergivande
* exfolierande
*återfuktande
*näringsgivande
*läkande
*utjämnande för hudtonen
*go with a glow behandling

Renande, lystergivande och balanserande behandling som regenererar cellernas funktioner och lämnar huden perfekt återfuktad. Den revitaliserande effekten av rent syre, renar och ljusar upp en trött, glåmig hud som saknar lyster. Huden får en jämn och fräsch hudton och en omedelbar hälsosam lyster.

Ingår: Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, rengöring, hudanalys, Glyco Peeling 25%, Oxygen koncentrat med shiatzumassage för ansikte, hals och dekolletage (triggepunktsmassage), lymfriktig massage i ansikte, hals och dekolletage, Oxygen finishing mask, hand- och arm-massage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej portömning!

Denna behandling passar för dig med blandhy som även har yttorr hud som behöver cirkulationsökning och ökad syreupptagningsförmåga. Behandlingen verkar djupt återfuktande.

*återfuktar
*syresätter
*talgbalanserar
*renar och verkar porsammandragande
*mjukgör
*skyddar huden mot uttorkning
*vårdar
*skyddar huden mot fria radikaler

Rivaliserande, stimulerande och spänstgivande behandling med kraftfulla antioxidanter som återskapar och reparerar solskadas hud och förhindrar förtidigt åldrande. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och återger huden spänst och fasthet.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, rengöring, hudanalys, enzympeeling eller c+c-vitamin scrub med effluragemassage, , koncentrat med shiatzumassage (triggepunktsmassage), stärkande ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage (lymfriktig och muskulär), stärkande och energigivande mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej Portömning!

Denna behandling passar för alla hudtyper som vill ge huden en riktig antioxidationskur och reparera en solskadas hud.

*motverkar förtidigt åldrande
*skyddar mot fria radikaler med starka antioxidanter
*stimulerar kollagenprocessen
*näringsgivande
*fuktighetsbevarande
*skyddande
*reparerande
*spänstgivande

Renande, reparerande och återfraktande behandling som hjälper huden att återhämta sig från en stressad miljö och livsstil. I denna djuprengörande behandling inkluderas en enzymatisk uppfräschande och renande peeling samt djuprengörande ånga och portömning. Huden blir gnistrande ren och klar och strålar av renande lyster.

Ingår: Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning och detox, rengöring, hudanalys, enzym-preepeeling med cirkulationsmassage, Glyco 3 peel (trestegspeeling med 5st AHA-syror), skalpmassage, enzympeeling under ånga, portömning, enzym pre-peeling, botaniskt serum, djupgående nano-mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: I denna behandling ingår porrengöring efter ett avancerat peelingsystem.

Denna behandling passar för dig med blandad, fet eller oren hud. Perfekt aknebehandling och för dig med pormaskar.

*renande
*reparerande
*återfuktande
*djuprengörande
*stärkande
*läkande
*lystergivande

Denna behandling skapar fasthet, spänst, och är näringsgivande. En unik sammansättning av essentiella näringsämnen, fyller hudens näringsbehov och håller huden mjuk och smidig samtidigt som fina linjer och rynkor minimeras.
Dess regenererande effekt verkar i de djupaste hudlagren.

Ingår: Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning och detox, rengöring, hudanalys, glycopeeling 25% med effluragemassage, skalpmassage , koncentrat med shiatzumassage (triggepunktsmassage), stärkande ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage (lymfriktig och muskulär), mjukgörande och uppstramande mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej porrengöring

Denna behandling passar för dig med en åldrande hud som behöver spänst och näring.

*motverkar åldrandet i huden
*näringsgivande
*fuktgivande
*motverkar fria radikaler
*antirynkbehandling
*mjukgörande
*lystergivande

Lugnande, skyddande och stärkande ansiktsbehandling som bygger upp hudens naturliga motståndskraft och skyddar huden mot inre och yttre påfrestningar. Den lugnande och stärkande anti-inflammatoriska behandlingen är speciellt anpassad för att omedelbart reparera, balansera och återställa hudens kondition till den mest hyperkänsliga hud och hud med rosacea.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, rengöring, hudanalys, enzympeeling med effluragemassage, , koncentrat med shiatzumassage (triggepunktsmassage), stärkande ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage (lymfriktig och muskulär), reparerande mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej portömning!

Denna behandling passar för dig med inflammerad akne, rosacea, perioral dermatit, reaktiv och överkänslig hy eller för dig som vanligtvis reagerar på produkter.

*lugnar en reaktiv hud
*läker
*Skyddar
*mjukgör
*återfuktar
*hämmar allergiska reaktioner
*antiinflammatorisk

En revitaliserande behandling utan peeling som passar alla hudtyper och för de som önskar ett snabbt ungdomligt utseende med en lyster på nolltid. En perfekt askungebehandling för det ”speciella tillfället” och en perfekt introduktion till en ansiktsbehandling.

Ingår: Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, hudanalys, lättare scrub med c+c, lymfriktig ansiktsmassage, mask, skalpmasage, avslutande hudvårdsprodukter.

Denna behandling passar alla hudtyper men rekommenderas för dig som vill ha en återfuktande behandling som verkar lystergivande.

*avslappnande
*lystergivande
*återfuktande
*stärkande

Exklusiv ansiktsbehandling som även innefattar kroppen på 90 min. Hjärtat i behandlingen är den prisbelönta Diamond collection tillsammans med den världsberömda LED-masken. Denna livsvitaliserande ritualen slår samman skicklighet och expertis för att erbjuda den senaste generationen av professionella och föryngrande behandlingar. Den ger direkt synliga resultat och används som det självklara valet vid Oscarsgalan och kallas därför också för “Red carpet ready”, men den är ju så mycket mer än det. Detta är en unik och ojämförbar upplevelse som fördjupar dig i såväl holistiska metoder som avancerad hudvård med revolutionerande Bio markörer.

ingår: Diamond water sprayade handdukar väntar på den uppvärmda sängen samt tända ljus och en avslappnande atmosfär. Vi börjar behandlingen med välkomstritualen med eteriska oljor för avslappning. Därefter placerar vi varma vetekuddar på strategiskt utvalda platser på kroppen. Sedan följer rengöring, Shiodara Diamond massage, glyco 3 peel (tre stegs peeling med 5 st AHA syror), skalpmassage, magnetmassage med ett serum innehållande bio markörer, Myo-facial liftning med manuell massageteknik, LED-mask, varma handdukar för dina fötter, hand och armmassage, bio-mask, stretching av ben, fotmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

Denna behandling passar alla, men är främst framtagen som den absoluta anti-age behandlingen med ett direkt synbart resultat och kallas därför Red Carpet Ready eller Diamond Infused Therapy.

OBS: Ej Porrengöring!

*antiagebehandling
*fuktgivande
*näringsgivande
*uppstramande
*inflammationshämmande
*läkande
*lystergivande
*avslappnande
*innehåller biomarkörer
*starka antioxidanter

(denna ultimata behandling finns även under kategorin top till tå)

Natura Bissé


Natura Bissé anses vara ett av världens mest prestigefyllda och innovativa hudvårdsmärken.
Med exklusiva ingredienser tagna från naturen, höga koncentrationer av aktiva ingredienser och banbrytande patent i botten, utmärker sig Natura Bissé och gör det möjligt att skräddarsy resultatinriktad hudvård av högsta klass till alla hudtyper med snabba och synliga resultat.

”Natura” står för kärna, natur, kropp och fräschet och ”Bissé” står för förförelse, stil, elegans och lyx. Natura Bissés första cremer kom till världen den 7e Juni 1979 och företaget har sedan dess fortsatt ta fram revolutionerande produkter på marknaden. Bakom denna framgångssaga står Riccardo Fisas Mulleras som upptäckte de effekter som hydrolyserat elastin och kollagenprotein har på huden. Riccardo gick bort 2012 men familjeföretaget drivs fortsatt framåt i samma fina anda.