Ryggrengöring | Studio Aroma | Göteborg


Denna terapiform med massage som utnyttjar växternas naturliga, aromatiska beståndsdelar ”de eteriska oljorna”,används för sina dofter såväl som för sina terapeutiska och läkande egenskaper. Eteriska oljor utvinns ur en mängd växtarter, ur kärnor, frön, bark, blommor, trä, rötter och kåda. Man använder sig av en rad olika metoder för att ta vara på dessa oljor (ofta genom ångdestillering).

Aromaterapi är bra vid stress och stressrelaterade tillstånd så som huvudvärk, sömnproblem, pms och muskelspänningar. Man kan även lindra lättare problem i andningsvägarna, matsmältningen, hormonbalansen, balansera blodtrycket och hjälpa till vid en rad hudproblem och hudtillstånd. Eteriska oljor kan också vara stimulerande för lymfan och verka renande och utrensande för lever, njurar och mjälte samt fettreducerande. Genom stor kunskap om de eteriska oljornas egenskaper så kan man framställa terapeutiska oljor och hudvårdsprodukter som verkligen ger resultat.
Denna behandling riktar sig till dig som har orenheter som pormaskar och finnar på rygg och säte. I behandlingen ingår en saltscrub för ryggen med sprayad tinktur samt ånga med renande eteriska oljor för att öppna upp porerna, portömning för rygg och säte samt en djuprengörande lerinpackning för ryggen. Avslutar gör vi med att massera in en till dig anpassad kroppsolja eller bodylotion.

Behandlingen är djuprengörande, avgiftande och porsammandragande.