Topp till tå med Natura Bissé | Studio Aroma | Göteborg

Syresätter, återfuktar och renar huden i ansiktet och på kroppens baksida. Denna behandling renar och återfuktar torr hud samtidigt som den ger skön avslappning och lämnar både ansikte och kropp i ett välbehagligt lugn och välbefinnande.
Denna behandling återger vitaliteten, verkar uppklarnande och ger fasthet. Behandlingen är baserad på Vitamin C, en kraftfull antioxidant som ger fantastisk lyster till huden i ansiktet och till kroppens baksida. Äkta njutning i citrusatmosfär.
Denna topp till tå behandling lugnar, stärker och återhämtar en känslig och irriterad hud. Huden i ansiktet och på kroppens baksida får välförtjänt återhämtning och regenerering. Återger huden sin smidighet och ger en lugnande effekt för skadad eller hyperkänslig hud.
Exklusiv ansiktsbehandling som även innefattar kroppen på 90 min. Hjärtat i behandlingen är den prisbelönta Diamond collection tillsammans med den världsberömda LED-masken. Denna livsvitaliserande ritualen slår samman skicklighet och expertis för att erbjuda den senaste generationen av professionella och föryngrande behandlingar. Den ger direkt synliga resultat och används som det självklara valet vid Oscarsgalan och kallas därför också för “Red carpet ready”, men den är ju så mycket mer än det. Detta är en unik och ojämförbar upplevelse som fördjupar dig i såväl holistiska metoder som avancerad hudvård med revolutionerande Bio markörer.

ingår: Diamond water sprayade handdukar väntar på den uppvärmda sängen samt tända ljus och en avslappnande atmosfär. Vi börjar behandlingen med välkomstritualen med eteriska oljor för avslappning. Därefter placerar vi varma vetekuddar på strategiskt utvalda platser på kroppen. Sedan följer rengöring, Shiodara Diamond massage, glyco 3 peel (tre stegs peeling med 5 st AHA syror), skalpmassage, magnetmassage med ett serum innehållande bio markörer, Myo-facial liftning med manuell massageteknik, LED-mask, varma handdukar för dina fötter, hand och armmassage, bio-mask, stretching av ben, fotmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

Denna behandling passar alla, men är främst framtagen som den absoluta anti-age behandlingen med ett direkt synbart resultat och kallas därför Red Carpet Ready eller Diamond Infused Therapy.

OBS: Ej Porrengöring!

*antiagebehandling
*fuktgivande
*näringsgivande
*uppstramande
*inflammationshämmande
*läkande
*lystergivande
*avslappnande
*innehåller biomarkörer
*starka antioxidanter

(denna ultimata behandling finns även under kategorin Ansiktsbehandlingar Natura Bissé)

En intensiv anti-age behandling med essentiella näringsämnen och anti-age ingredienser som vitaliserar och boostar igång en mogen hud. Huden i ansiktet och på baksidan av kroppen får ny elasticitet och spänst.