Vilket erbjudande passar dig bäst?

Image

Jag får många mail varje vecka om min hudvårdsrutin och om jag har bra tips som jag kan dela med mig av. Självklart har jag det. Jag tänker mycket på min hälsa överlag och tror att det är lika viktigt med en sund balans vad gäller kost och träning som vad man använder för hudvårdsprodukter. Att välja att gå till en Auktoriserad hudterapeut för konsultation vid val av hudvårdsprodukter är också viktigt. Vi har en gedigen utbildning och är specialister på hudvård.

Jag har den fina möjligheten att prova olika hudvårdsmärken då leverantörer är väldigt generösa med att låta mig testa deras hudvårdsprodukter. På så vis har vi ett utbud på Studio Aroma som verkligen är handplockat och som täcker många olika hudtypers specifika behov.

Eftersom varje människa är unik och även har en unik sammansättning hudbakterier och tarmbakterier (human microbiome) så kommer det variera mellan individer, vad för hudvårdsprodukter som passar bäst. Därför har vi just nu flera hudvårdskampanjer där du kan boka erbjudande beroende på vem du är och vilka behov du har just nu.

Det är inte endast ansiktet som behöver omsorg. Efter sommaren är det många som kommit bort från sina träningsrutiner och fått lite andra matvanor än vanligt. Är du också en av dem som behöver en kick i rätt riktning?

Vi är Auktoriserade hudterapeuter och vi hjälper dig gärna för bästa resultat. Här kommer lite hjälp på traven.Image


Boka Erbjudandet här3 produkter och du får behandlingen gratisImage


Boka Erbjudandet härFå produket på köpet vid ansiktsbehandlingskurImage


Boka Erbjudandet härBehandlingskur för AkneImage


Boka Erbjudandet härKemisk peelingkur mot pigmentImage


Boka Erbjudandet härCellulitbehandling


Image

Inspiration till ett vackert yttre och hälsosamt inre.

Som en extra hjälp på vägen, vare sig du vill få en fastare hud eller kropp, rekommenderar jag dig att få i dig mer frukt, grönt och kostfibrer samt att få med träning i ditt schema. Här kommer ett recept på min härliga sommarsmoothie som innehåller både antioxidanter och höga halter kostfibrer. Så den hjälper magens goda bakterier, är fullproppad med antioxidanter och mättar med få kalorier. Dessutom är den gluten- och laktosfri.

Recept på Anna Marias nyttiga sommarsmoothie  (laktosfri och glutenfri) – 4 glas

  • 2 dl ekologisk havremjöl
  • 1 st liten banan
  • 2 dl av säsongens bär (här har jag blandat jordgubbar, hallon och blåbär från sommarskörden).
  • En kvist citronmeliss. (Citronmelissen har stått i kruka och frodats sedan Toltorpskolans dag –ambitiösa föräldrars vilja att bidra till barnens skola).
  • 2 msk kruskakli (40% kostfibrer) – Kruskakli innehåller inget gluten i sig men det kan finnas spår av gluten, så om du är glutenintollerant, använd havrekli istället (18% kostfribrer).
  • Stoppa ner alla ingredienser i din blender och mixa. Servera gärna med färska bär och en kvist citronmeliss på toppen. Tips; vill du ha en krämigare konsistens? Använd frysta bär, de hittar du dessutom i frysdisken i mataffären året om =)