Artikel om Studio Aroma i Aftonbladet

Image

LÄS HELA ARTIKELN HÄR NEDAN

Studio Aroma i centrala Göteborg är två exklusiva hud- och kroppsvårdvårdssalonger med professionella behandlingar och kunnig personal.

Med stort engagemang och fokus gentemot sina kunder tar de fram unika koncept och produkter utefter önskemål och behov. Allt för att skapa en trygg behaglig miljö med fokus på kvalitet.

Kroppens hudbarriär skyddar oss dagligen mot angrepp och en frisk hud behöver både omsorg och omsyn för att kunna verka optimalt.

Dels för att skapa en gynnsam elasticitet och återfuktande Formula men också bevara kroppens egen funktion på bästa sätt.

År 2002 startade Studio Aroma med drömmen om att få hjälpa människor med hudproblematik, fotvård och massage, och idag jobbar 11 professionella hudterapeuter med att dagligen se till sina kunders behov.

– Vi är ett härligt gäng placerade på två kliniker i centrala Göteborg, Brunnsgatan 1 och Teatergatan 19. Här tar vi emot de som vill ge sig själva och sin kropp behandlingar av hög kvalitet för ökat välmående, ler Anna Maria Eide, ägare och auktoriserad hudterapeut på Studio Aroma.

Redan under Anna Marias utbildning uppdagades drömmen om att tillsammans med en klasskamrat starta ett företag. Inte visste dem att deras kontakt och planer skulle ta dem till Studio Aroma.

– Vi tänkte oss först ett ekologiskt koncept med traditionella ansiktsbehandlingar, massage och aromaterapi. Det ligger fortfarande till grund för Studio Aroma men idag har konceptet utvecklats och levererar resultatinriktade behandlingar för både ansikte och kropp.

Vi vill med våra kliniker vända oss till alla människor som värdesätter kvalitet och är självklart en plats där alla är välkomna.

 

Utbud och behandlingar i synergi med naturen

Studio Aroma erbjuder både traditionella ansiktsbehandlingar, massage, fotvård och vaxning, vid sidan av

avancerad hudvård, permanent hårborttagning och Lashlift. De är alla auktoriserade hudterapeuter och innehar dessutom Internationell cidesco-examen, samt tagit steget längre genom obligatoriskt gesäll- eller mästarbrev för de anställda som enligt Anna Maria ökar kompetens och stärker förtroendet gentemot kunder.

– Just nu under sommaren är vaxning av olika slag väldigt populärt och vi anpassar produkter och metod utefter känslighet. Även ansiktsbehandlingar, fotvård och rena skönhetsbehandlingar som Lashlift och Browlift står högt i kurs. Vi strävar alltid efter att bli bättre och väljer produkter i synergi med naturen som samtidigt ger våra kunder det bästa resultatet i en trygg och avslappnad miljö.

Reducera pigment med kemisk peeling

Under våren lanserades den nya behandlingen PRX-T33. Den nya generationens kemiska peeling som mycket effektivt reducerar pigmenteringar, fina linjer och vitaliserar huden utan att kunder behöver vara orolig för reaktioner i solen.

– Vi bryr oss verkligen om våra kunder och vi vill skapa förutsättningarna för bra möten, god information och riktigt bra resultat, oavsett behandling.

Vi vill vara det självklara valet för professionell hud- och kroppsvård i Göteborg, avslutar Anna Maria.

Image
Gratis konsultation
Image
Vi hjälper dig, välja produkter som passar dig
Image