Vi som jobbar här | Studio Aroma | Göteborg

Teatergatan

Image

Jag heter Anna Maria och är Auktoriserad Hudterapeut, utbildad på Gilda Beauty School i Göteborg där jag tog min examen 2002 med internationell cidesco-examen. Mästarbrevet tog jag 2010, genom SHR via Svenska hantverksrådet. Jag har valt att specialisera mig på avancerade hudvårdssystem med apparatur i fokus.

Redan under min Hudterapeututbildning 2002 valde jag att fördjupa mig inom Diatermi, permanent hårborttgning med nålepilation samt borttagning av ytliga blodkärl, fibrom och keratoser och tog cidescos ”international specialized diploma Diaterhmia”. Jag är sedan 2003 Laserterapeut och certifierad instruktör i handhavande och teknologi inom IPL och Laser från Lux Formosa sedan 2012, samt innehar SHRs certifikat i IPL och Laser sedan 2014. Även detta metoder för bla permanent hårborttagning och kärlborttagning men också för kollagenstimulering och behandling mot pigmenteringar.

Jag har certifikat i Mesoterapi (mesogun och microneedeling), sedan 2004, året då jag även läste Basmedicin. Förutom allt detta har jag fördjupat mig inom världen av mekaniska peelingsystem som tex microdermabrasion och diamantpeel samt olika kemiska peelingsystem, vilka jag gärna kombinerar med ultraljud, IPL och radiofrekvens mm. Jag gjorde mitt exmensarbete om ”Hudens åldrande” vilket tillsammans med akne och ärrbildning är mina stora intressen.
Jag har trots mitt intresse av apparatur en förkärlek till Aromaterapi och kroppens förmåga till självläkning. Jag innehar Cidesco International Specialized diploma Aromaterapiha sedan 2002 och som klinikens namn avslöjar så arbetar vi aktivt med aromaterapi i våra behandlingar.