Manikyr (Händer & Naglar) | Studio Aroma | Göteborg

Bio Sculpture Gel® är den ursprungliga eviga manikyren – ett beprövat, testat och bevisat system som ger styrka och hållbarhet till naturliga naglar, utan skador!

Tänk dig ett utbud av 170+ non-chip gel färger och nail art som matchar och håller i veckor utan att chippa … verkligen!

CND Shellac är ett hybridlack mellan nagellack och gel. Det unika behandlingssystemet erbjuder en UV3 teknologi. CND Shellac appliceras som nagellack, håller som gel, tas bort på 8 min utan att fila eller skada den naturliga nageln.

CND Shellac använder en unik teknologi som är speciellt utvecklad för professionellt salongsbruk och får endast användas som ett komplett system och man måste vara registrerad användare och säljare av CND Shellac för att få arbeta med det.

Resultatet av CND Shellac blir en spegelblank yta som håller minst två veckor utan att flagna och man får även en lättare förstärkning av själva nageln. Shellac är fritt från formaldehyd, toluen och DBP (dibutylftalat)
Vi löser upp dina BioSculpturenaglar och gör en lättare manikyr så dina egna naglar blir fina.
Bio Sculpture Gel – miljöcertifierad, nagelvänlig och flexibel gel för nagelskulpturering. Välj mellan natur, fransk manikyr och färg.
Bio Sculpture Gel – Nagelförstärkning med miljöcertifierad, nagelvänlig och flexibel gel för nagelskulpturering och förstärkning i valfritt utförande i natur, fransk manikyr eller färg.
I manikyren ingår; nagelbad, rengöring av naglar och nagelband, handpeeling, filning, polering, handmassage och lackning. Ej fransk lackning.
Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till två veckor utan att flagna. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).
Denna behandling är för dig som vill ha ett enfärgat lack.
Denna Shellacbehandling väljer du om du vill ha fransk manikyr, glitter eller färgkombinationer.

Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till 2 veckor utan att flagna. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).

I denna ljuvliga behandling ingår; nagelbad, rengöring av naglar och nagelband, filning, polering, handpeeling, paraffininpackning, hand- och armmassage samt lackning.
Manikyr GöteborgNagelvård Göteborg