OM | Studio Aroma | Göteborg

Studio Aroma är en resultatinriktad hudvårdsklinik och spakoncept som har funnits sedan 2002 där varje Hudterapeut är Auktoriserad, innehar fullständig ansvars- och behandlingsskadeförsäkring samt har tystnadsplikt. Förutom att ha en SHR-godkänd hudterapeutsutbildning med internationellt godkänd cidesco-examem, arbetar vi för att alla skall fortbilda sig och ta både Gesäll och Mästarbrev. Vi innehar dessutom olika specialkompetenser inom vårt arbetsområde som tex IPL och lasercertifikat, massageterapeututbildning, nagelteknologiutbildning och fransstylistutbildning. Här finns också leg. sjuksköterska och leg. läkare som ansvariga för de estetiska injektionsbehandlingarna med Restylane Fillers och Boosters.

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Vi erbjuder ett stort urval inom avancerad och resultatinriktad hudvård och kroppsvård, vid sidan av aromaterapi och välbefinnande. Här finner du ett stort utbud av behandlingar där varje terapeut är Auktoriserad, innehar fullständig ansvars- och behandlingsskadeförsäkring samt har tystnadsplikt.

Våra lokaler är självklart godkända av socialstyrelsen. Vi följer Socialstyrelsens och strålskyddssäkerhetsverkets råd och föreskrifter samt vårt förbunds (SHR) etiska regler.

Vi arbetar för att Du som kund skall få ett personligt bemötande och engagemang med bästa tänkbara service. Vi står för kvalitet och bygger vårt varumärke på nöjda kunder. Vi finns därför inte i rabattkampanjer på erbjudandesajter. Vi tror på långsiktigt samarbete och på att vårda våra relationer. Vårt motto är att varje kund skall känna att de får bästa möjliga behandling.

Alla hudterapeuter är anslutna till Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och certifierade via CIDESCO som är ett internationellt certifieringsorgan.