Behandlingar | Studio Aroma | Göteborg


Vi använder oss av bokningssystemet Valei för att hantera kundbokningar. På länken Boka Teatergatan eller Brunnsgatan, ser du vilka behandlingar som går att boka efter kategori. Om det är fullt på Teatergatan, byt då till Brunnsgatan för att se lediga tider. Du väljer antingen din favoritterapeut, den snabbast lediga tiden eller det stället som ligger bäst till för dig geografiskt. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd med behandlingen, kompetensen & bemötandet.


Image

Vad säger våra kunder om oss (Google)

"Har varit kund hos Studio Aroma i några år och är jättenöjd. Provat på olika behandlingar och haft fantastiska upplevelser varje gång. Goda resultat, professionellt bemötande, underbar personal, tillsammans med bra produkter samt trevliga lokaler leder till toppbetyg. Rekommenderas!"

- Hanna

"Första gången jag besöker Studio Aroma och jag hade bokat en ansiktsbehandling. Personalen var väldigt trevliga och serviceminded. När jag väl mötte hudterapeuten så var det riktigt bra. Hon var pedagogisk och professionell. Jag kände mig trygg under behandlingen. Jag är riktigt nöjd och jag kommer tillbaka 🙂 "

-Malake

"Fantastisk service och otroligt kunnig personal! Kan varmt rekommendera studio aroma. Bästa ansiktsbehandling jag någonsin fått, har också fått en fantastisk massage här."

- Ninna

"Får alltid lika fin och proffessionell hjälp av Susanne och vilken fin ny lokal ni fått!"
- Sara T.


Image