Makeup | Studio Aroma | Göteborg

Stunder ditt bröllop eller har du en fantastisk fest att se fram emot? Är du Drag Queen och vill ha det lilla extra, ska du på temafest eller vill du få en hjälp att lägga en snygg vardagsmakeup? Vi hjälper dig oavsett vem du är eller vilka behov du har.
Vid en brudmakeup krävs allt som oftast en konsultation där vi tillsammans planerar din brudmakeup. Det är för de allra flesta en av de största tillställningar som vi planerar och brudmakeupen är en viktig del i brudklädseln. Vi går igenom underlag, färger, stil och provar ut din look i förväg så att allt flyter på bra på bröllopsdagen. Du skall känna dig som ditt allra vackraste jag. Självklart skall din makeup hålla hela natten. Vi kan självklart även hjälpa brudgummen att se extra fin ut inför er stora dag.
Vid en makeup till en Drag Queen använder vi speciella produkter för att dölja ögonbryn, vi tar in lösfransar och tillbehör på begäran och ordnar wow- effekter efter önskemål. Ingen drottning går på röda mattan utan extra wow. Även vid temamakeup löser vi tillbehör som fransar mm.

(Tillägg i prislistan – Drag Queen och temamakeup 60 min 950kr tillägg för lösfransar och detaljer).

Makeup GöteborgMakeup Göteborg