Ansiktsbehandling | Studio Aroma | Centrala Göteborg

Ansiktsbehandlingar är bra för att underhålla huden, djuprengöra, syresätta och boosta huden med näring. Efter en behandling känner du dig ren på djupet, återfuktad och med fin lyster. Det är också en stunds avkoppling där du får njuta av en härlig behandling.
Hos oss på Studio Aroma i Göteborg erbjuder vi många olika typer av ansiktsbehandlingar, beroende på dina önskemål och utgångsläge. En ansiktsbehandling är ett utmärkt sätt att serva huden och för dig med hudproblem är en ansiktsbehandling oftast det första mötet med en hudterapeut. Vi går igenom din hud ordentligt och behöver du avancerad hudvård som t.ex. kemiska peelingar eller Microneedeling så kommer vi se till att du får den hjälp du behöver.
Vi är Auktoriserade hudterapeuter och därmed specialister på hudvård.

Ansiktsbehandling Göteborg

De hudvårdsprodukter vi jobbar med på Studio Aroma är av högsta kvalitet och kommer från SkinCeuticals, Natura Bissé och ESSE.

Ansiktsbehandling med SkinCeuticals

Ansiktsbehandling med Natura Bissé

Ansiktsbehandling med ESSE

Har du provat ansiktsbehandling hos oss?
Ge oss gärna en recension för det uppskattar, följ länken nedan för att läsa andra eller skriv din egen. Tack så mycket!

Det finns många olika behandlingar att välja mellan, men en klassisk ansiktsbehandling är ursprunget till de olika behandlingarna och är ett bra val om du aldrig gjort någon tidigare behandling. Den innebär följande: