Ansiktsbehandlingar i Göteborg

Ansiktsbehandlingar är bra för att underhålla huden, djuprengöra, syresätta och boosta huden med näring. Efter en behandling känner du dig ren på djupet, återfuktad och med fin lyster. Det är också en stunds avkoppling där du får njuta av en härlig behandling.
Hos oss på Studio Aroma i Göteborg erbjuder vi många olika typer av ansiktsbehandlingar, beroende på dina önskemål och utgångsläge. En ansiktsbehandling är ett utmärkt sätt att serva huden och för dig med hudproblem är en ansiktsbehandling oftast det första mötet med en hudterapeut. Vi går igenom din hud ordentligt och behöver du avancerad hudvård som t.ex. kemiska peelingar eller Microneedeling så kommer vi se till att du får den hjälp du behöver.
Vi är Auktoriserade hudterapeuter och därmed specialister på hudvård.

De hudvårdsprodukter vi jobbar med på Studio Aroma är av högsta kvalitet och kommer från Natura Bissé och ESSE. 

Ansiktsbehandling med Natura Bissé

Ansiktsbehandling med ESSE

Har du provat ansiktsbehandling hos oss?
Ge oss gärna en recension för det uppskattar, följ länken nedan för att läsa andra eller skriv din egen. Tack så mycket!

Det finns många olika behandlingar att välja mellan, men en klassisk ansiktsbehandling är ursprunget till de olika behandlingarna och är ett bra val om du aldrig gjort någon tidigare behandling. Den innebär följande:

Rengöring och peeling är viktigt för att få bort döda hudceller, orenheter och eventuella rester från kosmetiska produkter. En peeling ökar även blodcirkulationen, vilket ger huden en jämnare hudton och färg. När vi exfolierar bort döda hudceller och det keratiniserade talget blir man av med igentäppta porer. Alla efterföljande produkter vi använder kan penetrera ner djupare i huden.
Hudanalys är en bedömning över hur din hud mår och i vilket tillstånd den befinner sig i. Detta lägger grunden för resten av din behandling samt den produktrekommendation du får för dina hemmaprodukter. Hudterapeuten ger dig personliga råd om vad du behöver och hur du på bästa sätt kan vårda och ta hand om just din hud.
Ånga öppnar upp hudens porer så att man lättare kan få ut överflödigt talg och orenheter. Ångan gör även att huden blir smidigare och mer följsam vid portömning. Vi utför alltid ånga tillsammans med en enzympeeling eller lermask.
Portömning är en borttagning av orenheter och överflödigt talg. Detta gör att huden blir ordentligt ren. Hudterapeuten har en gedigen utbildning i hur man utför portömning av en hud för att få bort så mycket orenheter som möjligt utan att skada den. Många som klämmer själva, hemma ger sin hud skador som med lite otur kan ge tråkiga ärr. Har du problem med akne eller orenheter bör du därför ta hjälp av en auktoriserad hudterapeut med att rengöra huden.
Ansiktsmassage slussar ner fukt och serum djupare i huden. Massagen hjälper huden att syresättas genom ökad blodcirkulation. Ansiktsmuskulaturen slappnar av och med dr. Vodder lymfdränage minskar vi svullnad och ökar läkningen i huden. Cellnybildningen av kollagen, som gör huden fast med mycket spänst och förmåga att binda fukt, ökar.
Mask anpassas efter hudtyp och hud tillstånd. Vi kan välja en mask som är t.ex. lugnande, pigmentutjämnande, renande eller fuktighets- och näringsgivande. Huden mår väldigt bra av att få en avslutande mask efter ånga och klämning. Masken kan tränga ner mycket djupare i huden än vad den vanligtvis gör, eftersom man förbehandlat huden ordentligt.
En ansiktsbehandling avslutas alltid med serum, ansiktskräm och ögonkräm som får sitta kvar på huden. Detta för att ge huden ett skydd och den fukt den behöver för dagen.