Hudvård | Studio Aroma | Göteborg

För att ta reda på vilken hudvård som passar dig bäst boka gärna en konsultation.


BOKA KONSULTATION IDAG - TEATERGATAN

BOKA KONSULTATION IDAG - BRUNNSGATAN

Kostnaden är 350 SEK för en konsultation på 30 minuter, men man får tillbaks summan, vid bokad behandling.

Hudvård Göteborg

Vi som hudteraper har specialkompetens och fördjupad kunskap inom specifika områden och arbetar med avencerade hudvårdssystem som microneedeling, IPL och laser, diatermi, microdermabrasion, ultraljud mm och med avancerade produktsystem som arbetar på djupet som tex kemiska peelingar och mesoterapi.

På Studio Aroma har vi specialistkompetens inom de allra flesta områden som rör huden. Vi kan hjälpa dig med hudåkommor som akne, rosacea, ärrbildning, hyperpigmentering, solskador, rynkor, utvidgade blodkärl, små hudflikar och vårtor (keratoser och fibromer), milier, xantelasma (kolesterolbildningar oftast krig ögon) och oönskad hårväxt.

Vi kan även hjälpa dig med att få en strukturförbättring av huden, samt återställa hudens syramantel så att motståndskraften i huden ökar och risken för bakterieangrepp minskar. Vad du än behöver hjälp med så är det en god idé att börja hos oss. Vi hjälper dig skapa en hemmarutin kring hudvård som passar just dig och att hitta rätt bland ansiktsbehandlingar och avancerad hudvård. Vacker hud startar med en god rutin med hjälp av kunniga auktoriserade hudterapeuter.