DIAMOND COCOON Collection | Natura Bissé

Låt din verkliga skönhet komma fram!

Vi har en osynlig värld runt omkring oss. En värld av förorenade utsläpp och partiklar, avgaser och tungmetaller. Vi är “upplysta” av blått ljus från alla digitala enheter, för att inte tala om solens strålar. En osynlig värld med en mycket synlig inverkan på vår hud; vi kan inte gömma oss från den – men vi kan skydda oss från den.
Dag efter dag exponeras vår hud i denna osynliga värld och får därmed lida av negativa effekter som för tidigt åldrande, hudförändringar, pigmentfläckar och en matt, glåmig och livlös hudton. Även din huds välgörande mikroorganismer (mikrobiota) kan vara obalanserade.
Föroreningar och blått ljus från alla skärmar är konstant runt omkring oss, och även om du inte kan se det med blotta ögat, känner din hud den negativa effekten.
För att helt kunna skydda din hud mot den moderna föroreningen har Natura Bissé skapat DIAMOND COCOON Collection. En omfattande hudvårdsserie som efterliknar samma funktioner som din epidermis: den fungerar som ett dubbelverkande smart försvarssystem, stärker hudbarriären för att skydda dess inre lager samtidigt som den isolerar föroreningar och övriga skador från omgivningen.

Image