DIAMOND EXTREME HAND CREAM

För att ta hand om dina händer som de förtjänar har Natura Bissé skapat DIAMOND EXTREME HAND CREAM, en föryngrande, uppljusande behandling som återfuktar på djupet och skyddar huden, samtidigt som den gör naglarna och nagelbanden vackrare.
Framtagen för att bekämpa tecken av åldrande på händerna, ingår denna intensivt vårdande crème i Natura Bissés ikoniska serie: DIAMOND COLLECTION. En anti-age behandling med en exceptionellt återhämtande kraft som förser huden med energi och vitalitet, samt återställer dess skönhet och ungdomlighet. DIAMOND EXTREME HAND CREAM är en återfuktande behandling som inte bara mjukgör och reparerar huden, motverkar torrhet, hårdhet och flagnande, utan även minimerar och förhindrar mörka fläckar, vilket ger en fin uppljusande effekt. Efter bara några få appliceringar känns händerna lena, skyddade och återfuktade, och blir synbart föryngrande. Konsistensen absorberas snabbt, kladdar inte och ger en sammetslen känsla..

ANTI-AGE EGENSKAPER
Kombinationen av ingredienser som den innovativa Epidermal Renewal Complex (phytosphingosine), betaglukaner, kollagen
hydrolysat, allantoin och edelweiss blomma hjälper inte bara till att återställa hudens skyddsbarriär och hudens naturliga försvarssystem, utan stimulerar även kollagenproduktionen och cell-
förnyelsen. I tillägg finns det en cocktail av lipider med en“plumping effekt”(amarantolja, chia och sheasmör), förbättrar elasticiteten på dina händer och den högt antioxidanta punicinsyra (omega 5) och gurkmejaextrakt som skyddar huden mot fria radikaler som orsakar åldrande på huden.
UPPLJUSANDE EGENSKAPER
Tack vare den uppljusande kraften i niacinamid, korrigerar crémen hyperpigmentering, förhindrar uppkommandet av nya mörka fläckar, jämnar ut hudtonen och ger en underbar lyster.
LÅNGVARIG ÅTERFUKTANDE EGENSKAP
I tillägg till att crémen hjälper till att sakta ner åldrandet av huden, så finns det ingredienser som ett Epidermal Renewal Complex (phytosphingosine), betaglukaner, kollagen hydrolysat, allantoin, edelweiss blomma och en cocktail av lipider som arbetar för att skydda och vårda din hud. Dessa ingredienser, tillsammans med Aquaxyl, vilket förhindrar vattenförlust, ger en förlängd återfuktande egenskap och agerar som en skyddande handske mot externa föroreningar.

Image
Image