Djupverkande Ansiktsbehandling med Skin Ceuticals

30% rabatt på 75min Djupverkande Ansiktsbehandling med Skin Ceuticals produkter

Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda fantastiska 30% rabatt på vår avancerade 75-minuters ansiktsbehandling, som utförs med Skin Ceuticals produkter. Denna behandling är perfekt för dig som vill ha det lilla extra. Skin Ceuticals antioxidantrika produkter, fulla av vitaminer och mineraler, kommer att:

  • Korrigera
  • Reparera
  • Skydda
  • Och ge naturligt lyster

Vår ansiktsbehandling inkluderar en grundlig hudanalys, rengöring, AHA-pensling, ultraljudsrengöring, manuell portömning, borttagning av enstaka milier (för mer omfattande milier rekommenderar vi en separat tid med diatermi), inslussning av närande serum, avkopplande massage för ansikte, hals och dekolletage, samt en avslutande ansiktsmask.

SkinCeuticals är en avancerad hudvårdsserie baserad på vetenskaplig forskning kring antioxidanter och högkoncentrerade aktiva ämnen. Produkterna används globalt av dermatologer, plastikkirurger och skönhetskliniker för professionella ansiktsbehandlingar samt som en del av daglig hudvård för att förbättra hudens välmående.

Vi tror på en integrerad hudvårdsfilosofi som kombinerar professionella behandlingar med avancerad hemvård för en hälsosam hud. Vi erbjuder en professionell behandling och Skin Ceuticals produkter för att du ska kunna vårda din hud både på salongen och hemma. Tillsammans ger detta maximalt resultat och en strålande hud.

Kontakta oss för att boka din tid för ansiktsbehandling och utforska det breda utbudet av Skin Ceuticals produkter, nu med 30% rabatt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå din drömhud!