ERBJUDANDE PRX-T33 med Microneedling

4 BEHANDLINGAR FÖR ANSIKTE I KUR DÄR VI GÖR EN MICRONEEDLING I KOMBO VID FÖRSTA TILLFÄLLET  6000KR (DU SPARAR 3000KR)

PRX-T33 appliceras i form av ett serum på huden och masseras in med en särskilt utformad massageteknik som är avsedd för att förstärka effekten av PRX-T33. Produkten arbetas in i Dermis med ”layering-teknik” och beroende på känslighet i huden väljer vi hur många lager som appliceras samt om något område ska undvika behandling så som vid såriga läppar med nare.

Behandlingen har blivit beskriven som ett mellanting av fillers och kemisk peeling då man får en plumpad effekt med mycket lyster. Huden blir gradvis förbättrad och som bäst då man utför en kur om minst fyra behandlingar med 1 – 2 veckors mellanrum. Resultaten håller bättre under förutsättning att man sköter om sin hud med lämplig hudvårdsrutin.

PRX-T33 kan med fördel kombineras med Microneedling för att förstärka effekten så som vi gör i detta erbjudande där vi bjuder på Microneedling vid fösta behandlingen.

Microneedling ger minskad risk för hyperpigmentering och ärrbildning och lämpar sig därför över hela Fitzpatrickskalan, du kan alltså få behandling oavsett hudfärg. Microneedling är lämplig för alla hudtyper, även för tunn och känslig hud med Rosacea och aktiv akne.
Eftersom vi kan justera nåldjup och antal nålar samt hastigheten under behandling så kan vi skräddarsy hela utförandet.
Du som kund kan återgå till ordinarie verksamhet direkt
Vi använder sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.


BOKA PÅ BRUNNSGATAN

BOKA PÅ TEATERGATAN


Image
Image