Färganalys & Stilanalys

Att framhäva ditt bästa jag IRL

En färganalys och en stilanalys är verkligen en givande upplevelse. Att finna sina sanna färger och personliga stil ger både självförtroende och glädje.

Färganalys

Dina bästa färger beror på om du är kall- eller varmpigmenterad. Då menar jag undertonen i din hud, hår och ögon. Undertonerna avgör vilka nyanser som harmonierar med din egen naturliga färgskala. När du använder dig av färger som kompletterar dina egna toner får huden en fräsch lyster, tänderna vitare och ögonen blir mer intensiva, utan en enda uns makeup. De färger du använder direkt mot ansiktet är allra viktigast, d.v.s. plagg du bär upptill, färger på makeup, glasögon och den hårfärg du väljer om du tonar eller färgar håret. Det finns fyra årstider, sommar, höst, vinter eller vår och därtill finns många undergrupper som preciserar vilka färger som är dina personligt bästa. Du kan t.ex.87  vara en sommartyp med blont hår och blå ögon men även med nötbruna ögon och ljusbrunt hår osv.

För män och kvinnor som inte bär makeup är färganalysen en aha-upplevelse. För dem som använder makeup dagligen är detta början på något mycket spännande. Du får lära dig vilka färger som passar just dig och hur du kombinerar dessa på bästa sätt för att skapa en röd tråd genom din garderob. Du får även tips på hur du kan använda plagg som inte tillhör din årstid genom enkla knep och hur du använder accentfärger mm. Vi lägger även makeup om du vill och fokuserar på att framhäva dina drag i din stil med dina bästa färger.

Du kommer få dina bästa färger i en praktisk karta som du kan använda för framtida shoppingturer.

Stilanalys

Stilanalysen är den självklara fortsättningen på färganalysen där vi går djupare in på vad som framhäver just dig, med din personlighet och dina drag. Vi vill här plocka fram ett helhetstänk och framhäva ditt bästa jag. Vi fördjupar oss i din basgarderob hur pratar mönster, poppande färger, accentfärger etc. Vi tar reda på din ansiktsform, kroppsform och personliga stil.

Det finns olika grundstilar som till exempel sportig, chic, romantisk, dramatisk, naturlig och klassisk. Du har oftast fler än en stil men den ena är alltid mer framträdande än den andra och det är den vi ska hitta för att framhäva din personlighet.

Med små tips kan vi ”trolla”  för att du ska känna sig bekväm och uppleva kläder som passar just din kroppsform så att du utstrålar självkänsla och självförtroende. Du kommer också lära dig vad du ska undvika och även leta efter i shoppingutbudet. Din garderob kommer vara tidlös och kännas rätt för just dig. Vi kommer även gå igenom olika tyger och material där du får känna och klämma. Detta är alltid riktigt spännande och roligt.

Som hjälp får du efter stilanalysen ett häfte med fokus på din kropp, drag och personliga stil.

Alla är vi olika och fokus ska ligga på att framhäva ditt bästa jag genom förståelse om din kropp och att du ska älska den du är.