FRISKVÅRDS KORT MASSAGE & FOTVÅRD

Friskvårdskort hos Studio Aroma

Hos oss på Studio Aroma kan Du köpa ett friskvårdskort för att erhålla Fotvård eller Massage! Du väljer själv summan, då de flesta företag har olika summor. Uppge ditt namn och Personnummer, som vi skriver in på kvittot, och du kan redovisa det för din arbetsgivare! Du som inte har utnyttjat årets friskvårdsbidrag, kan köpa friskvårdskort idag och använda det 12 månader framåt för massage eller fotvård. Vi tar även emot ePassi och BENIFY (Se länkar nedan)

(ACTIWAY blev uppköpt av ePassi under 2022)

Belopp på friskvårdsbidrag

Det finns inget fast belopp på vad du ska få eller inte ska få i friskvårdsbidrag. Detta är upp till arbetsgivaren och vissa erbjuder mer än andra. Som arbetsgivare kan man ge en ersättning för friskvård till sina anställda, men det är bara upp till ett visst belopp som det är skattefritt. Skatteverket har satt ett tak för vad som är skattefritt, på 5000 kr per person per år.

Så får du bidraget

Du får ersättning i efterhand när du visar kvitto!

Ta kontakt med din chef. På vissa arbetsplatser fungerar friskvårdsbidrag på så sätt att du själv lägger ut pengar för den fysiska aktiviteten som du vill utöva, för att sedan mot uppvisat kvitto få pengar av arbetsgivaren.

Läs mer om friskvårdbidraget hos skatteverket


Image
Friskvård
Image