Hur Studio Aroma hanterar COVID-19

Vi har under dessa svåra tider öppet som vanligt men med restriktioner.

COVID-19 påverkar oss alla negativt. Din upplevelse på salongen skall vara positiv. Därför har vi vidtagit det åtgärder vi kan för att undvika smittspridning. Alla ytor desinfekteras mellan varje kund. Vi bär munskydd. Du spritar dina händer direkt när du kommer in, möjlighet till handtvätt för den som önskar. Du har inte med dig sällskap och du kommer varken för tidigt eller för sent till din bokade tid, för att undvika för många på salongen samtidigt ❤️. Tillsammans hjälps vi åt!

Vi arbetar endast om vi är fullt friska utan några som helst symtom på sjukdom. Vi håller hög hygienisk standard att jämföra med sjukvården. Vi tillämpar basala hygienrutiner och samtliga i personalen har gått utbildning för att bidra till minskad smittspridning, vid covid-19. Detta i samarbete med Socialstyrelsen och Karolinska Institutet.

Som kund är du välkommen att boka tid under förutsättning att du är helt symtomfri och att du inte har träffat personer inom de senaste 2 veckorna som uppvisat symtom eller har covid-19.

I dagsläget debiterat vi INTE för avbokningar men kravet att man hör av sig och gör en avbokning finns fortfarande kvar. Om man inte dyker upp på avtalad tid räknas detta som no show och kommer debiteras som vanligt enligt bokningsbekräftelsen.

Vi värnar om Dig och vi hoppas att du värnar om Oss också.

Vill du läsa mer allmänt om hur skönhetssalonger skall agera i dessa tider, finns här Information från Socialstyrelsen om yrkesmässig hygienisk verksamhet.

https://shr.nu/information-om-covid-19