Inhibit Face-Lift med Natura Bisse

Natura Bissé introducerar ett helt nytt protokoll som kombinerar INHIBIT kollektionens revolutionära kabinprodukter med de mest avancerade massageteknikerna för ansiktet, för att effektivt släta ut rynkor. En ansiktsbehandling som ger extraordinära resultat, vilket gör den till det perfekta alternativet eller komplementet till medicin-estetiska ingrepp.


Inhibit Face-Lift är särskilt framtagen för att minimera uttryckslinjer och ge en övergripande föryngrande effekt. Tack vare en väldigt kraftfull cocktail av aktiva ingredienser, applicerade genom effektiva och energiska massagetekniker som stimulerar mikrocirkulationen och förändrar hudens utseende kan denna behandling förnya och ljusa upp, korrigera och strama upp, lyfta och återfukta huden på bara 60 minuter - när behandlingen görs regelbundet blir fördelarna mångfaldiga.
Behandlingen är tänkt för de gäster som inte ännu vill använda mikroinjektioner men önskar liknande resultat, och för dem som önskar boosta och förlänga sina effekter från mikroinjektioner. Den är det perfekta komplementet till Inhibit kollektionen, eftersom den maximerar produkternas fördelar, och därmed ger den främsta heltäckande lösningen för att minimera rynkor.

INHIBIT FACE-LIFT 3 MÅL, 3 STEG


Image