NATURA BISSÉ


Sofistikerad elegans, innovation och effektivitet är grundstenarna i Natura Bissé, det berömda spanska familjeägda företaget, grundat 1979 av Ricardo Fisas. Globalt erkänt för banbrytande teknologi inom resultatdriven hudvård och spa-behandlingar i världsklass. Utsökt konsistens, avancerade formuleringar och prisbelönt forskning skapar den perfekta kombinationen för hälsosam, vacker hud i alla åldrar och för alla hudproblem.

Natura Bissé’s filosofi är att överraska. Inom estetikvärlden sätter vi trenderna. Tack vare våra globala förmågor kombinerar vi de mest avantgarde trenderna med teknologisk innovation och traditionella terapiformer från olika kulturer. Vi väcker dina sinnen genom unika ritualer från topp till tå, vilket ger en känsla av inre balans och välbefinnande.

Var med om en upplevelse där vi lovar er överraskningar, upptäckter och oförglömliga stunder bortom fantasin. Våra behandlingar är lösningen på de olika behoven huden har; vi använder de mest lämpliga verktygen och utgår alltid från att vara av högsta klass. Vårt mål är att erbjuda effektiviteten av tekniken inom estetisk medicin tillsammans med välbefinnandet i en spa-upplevelse.

För första gången någonsin har Forbes Travel Guide gett sin utmärkelse ”In partnership with” till ett företag inom skönhetsindustrin. Natura Bissé är det enda skönhetsmärket i världen som har tränats efter Forbes Travel Guide’s krävande kriterier. Detta partnerskap innebär ett mått på vår kompetens, service och kvalitet, vilket tar företaget ett steg längre inom premiumsektorn.

Forbes Travel Guide har även erkänt Natura Bissé som deras enda “Official Skincare Brand”, på grund av vårt Engagemang att uppnå högsta klass, Högsta kvalitet på våra produkter och upplevelser och vår Unika affärsmodell.