Studio Aroma Göteborg - Skönhetssalong eller som vi säger "Medicinskt Dagspa"

Studio Aromas Måtto

Vi arbetar för att du som kund skall få ett personligt bemötande och engagemang med bästa tänkbara service. Vi tror på kvalitet och utbildning och bygger vårt varumärke på nöjda kunder. Vi finns därför inte i rabattkampanjer eller på erbjudandesajter. Vi tror på långsiktigt samarbete och på att vårda våra kundrelationer. Vi arbetar för att ge dig det du behöver i både resultat och helhetsupplevelse.


Studio Aromas Erbjuder

Vi erbjuder ett stort urval inom avancerad och resultatinriktad hudvård och kroppsvård, vid sidan av aromaterapi och välbefinnande. Här finner du ett stort utbud av behandlingar för både män och kvinnor i alla åldrar. För att uppnå en motståndskraftig och frisk hud måste hudens normala funktioner optimeras och för att kroppen och sinnet skall må bra behöver vi både vårda muskulaturen och slappna av. Det är bl.a. detta som vi på kliniken har valt att fördjupa oss inom.


Studio Aroma är medlemmar av SHR och CIDESCO CERTIFIERADE

Image

Vi är :
AUKTORISERADE HUDTERAPEUTER
MEDLEMMAR AV SHR
CERTIFIERADE VIA CIDESCOSHR är en rikstäckande branschorganisation som har ensamrätt att Auktorisera Hudterapeuter i Sverige. Medlemmarna har garanterat en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi är även internationellt certifierade via CIDESCO. Vi arbetar med etiska regler och innehar alla skadebehandlingsförsäkring.
SHR:s ledord är ”Lärande, kvalitet och status”, där fokus skall ligga på etik, kvalitet och på kundens säkerhet och trygghet. Så vill du vara säker på att din Hudterapeut har den kunskap och utbildning som krävs? Boka tid hos oss, vi visar stolta upp SHR-loggan!


  • Våra lokaler är nyrenoverade 2014 och vi har genomgående produkter från de bästa leverantörer.
  • Samt våra lokaler är självklart godkända av socialstyrelsen. Vi följer Socialstyrelsens och strålskyddssäkerhetsverkets råd och föreskrifter samt vårt förbunds (SHR) etiska regler.