Studio Aroma firar

20-års jubileum

Studio Aroma fyller 20 år och detta firar vi med 20% rabatt

På ansiktsbehandlingar med Esse och Skin Ceuticals. Dessutom får du 20% rabatt på samtliga hudvårdsprodukter när du handlar i samband med din bokade ansiktsbehandling. Erbjudandet gäller tom 30/11 - 2022.

September lider mot sitt slut och Studio Aroma har hunnit bli 20 år. Sa jag rätt nu, 20 år?! Betyder det att jag blivit gammal? Äsch då, man är inte äldre än man känner sig och jag känner mig väldigt ung. År 2002 var jag väldigt ung, endast 21 år och nu 20 år senare är vi Göteborgs största wellnesskoncept för hudvård och kroppsvård. Det är alltid roligt att arbeta med det man älskar men ännu roligare att dela det med andra passionerade människor där man kan bolla idéer och växa tillsammans..

Mycket har hänt på vägen och under de senaste 3 åren har stora förändringarna skett. Trots motgångar i världen så öppnades ytterligare en Studio Aroma på Brunnsgatan 1. Det har inte vart helt enkelt att etablera ytterligare en verksamhet i covidtider, men nu står vi här. På vägen har vi provat oss fram både vad gäller produkter och behandlingar. Vi har både förlorat och vunnit nya medarbetare samt fått tillbaka kända ansikten i våra team. Stort tack till alla som funnits med på vägen och till dem som idag står redo att möta våra underbara kunder. Tack till alla kunder som skrivit så fina omdömen, givit oss feed back genom åren så vi kan utvecklas och som bokat sina behandlingar hos oss, även i svåra tider. Vi vill ge något extra tillbaka och firar därför med fina erbjudanden på ansiktsbehandlingar och hudvårdsprodukter från och med nu och hela november ut.

20 år det firar man med 20% rabatt och så skickar man ut mail om detta den 20e såklart. Tramsigt kanske men roligt och härligt. Roligt att dela detta med er alla. Kanske brukar du gå på ansiktsbehandlingar, då blir det lite extra härligt just. Kanske har du aldrig varit på en ansiktsbehandling och får nu chansen att prova och komma igång med en skräddarsydd hudvårdsrutin. Vem du än är så anpassar vi varje behandling efter din huds unika behov. Ej att förglömma är den underbara ansiktsmassagen som i sig är värt att boka en ansiktsbehandling för.

Varmt Välkomna in och fira vårt 20-års jubileum!

Anna Maria Eide och teamen på Studio Aroma

Image
Image
Image
Image