Vår-event på Studio Aroma!

Vi vill tacka alla som kom och gjorde kvällen!


 • Torsdagen den 21a April kl.17:00 – 20:00

  Vi på Studio Aroma har ordnat en fullspäckad kväll med god dryck, tilltugg och härligt mingel. Vi bjuder på en exklusiv minimässa där vi tillsammans med våra leverantörer presenterar både NYHETER och gamla favoriter i produkt- och i behandlingssortimentet, en sprudlande modevisning à la Miss Ragtime samt vernissage med landskapsmålarinnan Ania Witwitzka.

  • Studio Aroma Loves Miss Ragtime
  Kvällens höjdpunkt är en modevisning inspirerad av världens hetaste trender inom mode och skönhet! Vi presenterar vårens vackrast kläder från Miss Ragtime, frisyrer av Braid by C samt makeup utfört av Jennifer och Sofie från Studio Aroma, med vårt nya makeup-märke Palina. Vår final är en överraskning och du kommer inte ångra att du var där!

  Under kvällen kommer vi demonstrera lite olika behandlingar och det finns även möjlighet att få prova på. Först till kvarn är det då som gäller. Kanske får just Du möjlighet att prova vår omtalade microneedelingbehandling med MicroPen, få dina naglar vackert lackade i nya färger från CND Vinelux eller kanske ett nytt set Volymfransar, helt utan kostnad!

  Vi välkomnar vår nya samarbetspartner, Lotta Ackfeldt som är legitimerad sjuksköterska och Auktoriserad hudterapeut med många års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar. Lotta kommer fortsättningsvis utföra injektionsbehandlingar hos oss med Restylane fillers. Självklart kommer det finnas något extra i din goodiebag.

  Du hänger väl med på efterfest på Sassi!
  Vi kommer gå vidare efter eventet, tvärs över gatan där bästa Primo på Sassi tar emot oss. En nyöppnad Italiensk Bistro med välkomnande anda. Ett glas rött i baren eller något från menyn rekommenderas innan vi avslutar en underbar kväll…

  • 20 % rabatt på hela produktsortimentet och på alla behandlingar som bokas under kvällen!