PRX-T33 | NYHET

När jag för första gången såg namnet ”PRX-T33” kände jag tydligt att jag hade missat något mycket viktigt. En ny medicinskteknisk produkt som på väldigt kort tid förändrat den dermatologiska världens syn på kemiska peelingar. Kunde detta verkligen vara möjligt? Jag har arbetat med avancerade kemiska peelingar sedan 2002 och ingen kemisk peeling har någonsin fått så mycket uppmärksamhet WiQo Meds fantastiska PRX-T33, nästa generations kemiska behandling för att motverka åldrande i huden.

Behandlingen består av TCA 33% (triklorättiksyra) och Väteperoxid, vilka stimulerar huden på cellnivå. Det briljanta är att TCA-syran i PRX-T33 är omvandlad från ett syrafrätande ämne till ett Biovitaliserande ämne som stimulerar tillväxtprocessen av Kollagen och Elastin. Så istället för att bryta ner huden, stimulerar det hudens tillväxt och reparationsförmåga. Fördelarna är många, t.ex. slipper man fjällning och s.k. frosting som kan uppstå vid andra kemiska peelingar. Resultaten blir dessutom väldigt tydliga redan efter enstaka behandlingar.

Man kan behandla en rad åldersrelaterade åkommor i ansikte och på kropp så som rynkor, torr hud, återge fasthet, elasticitet och fyllighet, ljusa upp hyperpigmenteringar och reparera solskadad hud. Man kan också förbättra strukturen på ärr efter t.ex. vattkoppor eller akne. På kroppen kan man dessutom arbeta på bristningar.

”Nästa generations kemiska behandling för att motverka åldrande i huden”.

Jag ringde en av våra leverantörer Derma ProMedical som blivit certifierade återförsäljare av PRX-T33 och efter ett samtal var jag helt övertygad om att detta var Studio Aromas nästa stora NYHET. Samtliga i personalen fick genomgå en mycket noggrann utbildning, innehållande såväl teoretisk kunskap som praktiska moment. Idag är vi en PRX-T33 certifierad klinik som erbjuder professionella behandlingar med PRX-T33 samt skräddarsydda kombinationsbehandlingar som både förlänger och förstärker resultaten.

Ytterligare en positiv aspekt med behandlingen är att själva utförandet är behagligt för kunden. PRX-T33 genomförs med en speciell massageteknik utformad för att ge bästa möjliga resultat. Våra kunder har hittills upplevt själva behandlingen som behaglig utan ”down time” och med tydliga resultat.

Studio Aroma erbjuder alltid konsultation för dig som vill veta mer, innan du bokar. Kostnaden för konsultation, dras av vid bokad behandling Boka konsultation här
PRX-T33
PRX-T33
PRX-T33