Taffy – ”Brows on fleek”

”Brows on fleek”. Vad betyder det? Och så allt om fransar och bryn såklart

Jag önskar mig brows on fleek! Säger min kund som bokat en konsultation för TAFFY Microblading hos mig idag. Hon önskar micropigmenterade ögonbryn med TAFFY-tekniken, orginalmetoden för Microblading. Man simulerar små strån genom att rista in pigment i översta hudlagret med ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna med en engångsnål. Resultatet är semipermanent och sitter i regel 3-5 år. Det finns ett stort urval av färger att välja bland för att skapa ett så naturtroget resultat som möjligt.
Att hon säger ”Brows on fleek”, detta oerhört trendiga uttryck som sveper världen över som en löpeld, tycker jag är jättehärligt. Hon är över 50 år men är fullt medveten om alla trender och har superkoll på vad som är hett just nu.
Så vad menas med Brows on Fleek?
Frasen betyder ”on point” vilket kan översättas till ”på pricken” eller ”perfektion”. Så min kund vill ha perfekta bryn helt enkelt och det ska jag ge henne idag.

Det finns givetvis flera metoder för att skapa ”brows on fleek”och vackra ögonfransar. Är du inte redo för TAFFY microblading så kan det räcka långt med att få fransar och bryn färgade och formade hos oss. Det blir jätte snyggt och håller i ca 4 veckor. Vill man dessutom få en perfekt böj på fransarna, ja då kan vi ge dig en professionell Lash Lift. Vi permanentar helt enkelt dina fransar med hjälp av en silikonkudde. Därefter stärker vi upp fransarna med fransnäring och färgar dem i en och samma behandling. Det bästa är hållbarheten på 6-8 veckor. Säg hej då till den gamla franstången.

För dig som vill ha långa, svepande fransar eller en look med naturligt långa eller tätare fransar kan vi erbjuda fransförlängning med singelmetoden eller sätta volymfransar. Små syntetfransar fästs in vid de egna fransarna på ett helt osynligt sätt. Superfint med en hållbarhet på 3-4 veckor. Snart börjar vi även med att förtäta ögonbryn med en liknande metod. Så håll utkik. Hos oss finns allt man kan drömma om vad gäller fransar och bryn för att inte glömma en rad underbara makeupprodukter från svenska märket Palina.

Mvh Anna Maria